o'right natuurlijke haarproducten groep zero carbon product.jpg

la bazaar du haar

La Bazaar du Haar is een B2C webshop die zich richt zich op een professioneel cosmetica aanbod binnen de Benelux. Hierbij werd getreeft naar een maximale gebruiksvriendelijkheid met een zo min mogelijk aantal klikken van product tot afrekenen. Dit wordt uitermate geapprecieerd door de klanten. Slimme winkelwagens en aanmeldmogelijkheden, suggestief aanbod, aanbiedingen en promoties. La Bazaar du Haar heeft het allemaal. We bouwden in samenspraak, na grondige analyse van de wensen van onze klant (en zijn klanten) zowel een menu als een uitgebreide filtering die de gebruiker in al zijn keuzes en wensen stuurt en uiteraard ook een snelle zoekfunctie. De complete A tot Z realisatie met geïntegreerde social media koppelingen en nadere search engine en advertentie optimalisatie wierp vanaf de eerste dag zijn vruchten af met een continu stijgende omzet en aantal unieke bezoekers.

www.labazaarduhaar.com

 
Renbow belgium gevel.jpg

renbow belgium

Renbow Belgium is een cosmetica groothandel met een aanbod van meer dan 1000 artikelen voor kappers in de Benelux. Hiervoor is een complete website gebouwd als platform waar zowel de professionele kapper (b2b) als de consument (b2c) terecht kunnen voor alle informatie over- en de aankoop van hun gewenste merken en producten, met een automatische variatie in prijslijst en btw verrekening. Daarnaast stuurt de site alle bestellingen rechtstreeks door naar het magazijn- en voorraadbeheer en genereert automatisch de facturen. Een solide SEO strategie maakt dat zowel professionals als consumenten intussen hun weg vinden naar Renbow. Daar waar voorheen enkel een B2B aanbod gold kent Renbow nu een omzetstijging dankzij het extra digitale B2C aanbod en de aantrek van nieuwe klanten door digitale marketing. 

www.renbowbelgium.com

 
iQ-Perfetto_7.jpg

Gama iq

Er zijn soms van die jaren waarin revolutionaire producten of innovaties de wereld of een gewoonte radicaal veranderen. Denk aan de auto, telefoon, TV, computer, internet, vliegtuig, smarthphone, laser, 3d-printer, elektrisch rijden, enzovoort. In de kapperssector was 2019 zo een jaar met de lancering van de Gama IQ perfetto intelligent haardroger.  Een revolutionaire nieuwe haardroger, ultralicht, krachtig en boordevol technologie. Voor Belgisch hoofddistributeur Renbow Belgium bv maakten we een speciale lancerings website met aftelklok en pre-order promotie. Alsook een eigen Facebookpagina en Instagram kanaal. Dit werd gepromoot over diverse digitale kanalen en resulteerde in een pre-reservatie van meer dan 2000 stuks in amper 3 weken voor de effectieve lancering en een recordomzet in de maanden nadien. Na de lancering werd de website doorgeschakeld naar de hoofdsite van het bedrijf. 

www.gama-iq.be​

algemeen logo.PNG

't haarhuys


Covid-19 treft iedereen. De maatregelen voor kapsalons waren al te gek, remember... Toen ze uiteindelijk moesten sluiten was dat voor velen een effectief gesloten deur en dus totaal inkomstenverlies. Maar niet wat Bianca van 't Haarhuys in Nijlen betreft. Zij contacteerde ons voor de overname en review van de huidige website en met de wens om zo snel mogelijk een webwinkel te realiseren om te kunnen starten met het online verkopen van haar kappersproducten. Op 3 dagen, over 22 werkuren, realiseerde Albondigas een complete e-commerce website, inclusief social media koppeling en SEO optimalisatie. De website combineert intussen het fysieke salon, met digitaal afsprakenbeheer met een webwinkel die verzending en afhaling combineer waarbij Bianca haar klantenmanagement, product database en bestellingen volledig zelf kan beheren. 

www.hethaarhuys.be

 
Image by Watermark Designs

atelier eigen tijd

Altijd al willen koken als een sterrenchef, al dan niet geholpen door de thermomix of is schilderen meer je ding? Dan kan je terecht bij creatieve topkok, Thermomix consulente, portretschilder, kortom creatieve duizendpoot Diana Hendriks. Zij stelt haar Atelier open voor workshops en opleidingen en je kan haar inhuren als kok aan huis of voor de catering van jouw evenementen, waartoe ze uiteraard ook zelf een locatie toe biedt, met B&B! De mogelijkheden lijken bij Diana eindeloos. We combineeerden al haar eigenschappen in een overzichtelijke en persoonlijke website die warmte en gezelligheid doet uitstralen en je meteen welkom doet voelen. Atelier Eigen Tijd heeft een geïntegreerde webshop, blog en instagram gallerij. Daarnaast heeft hij een online activiteiten module en gekoppelde agenda waar je rechtstreeks op de opleidingen en workshops kan inschrijven met uiteraard geautomatiseerde berichtgeving en als kers op de taart, het ultra gebruiksvriendelijke user platform waarmee Diana alles zelf tot in de puntjes kan beheren. Verder hebben we Diana voorzien van de juiste social media koppelingen, solide webhosting en de juiste SEO optimalisatie zodat ze als een raket naar boven in de zoekresultaten schiet. Zij kan nu rekenen op ons onderhoud en advies op maat. Wij zijn alvast trots op het resultaat ;) Tot in de kookles!

www.ateliereigentijd.be